COACH TUOMAS

Tuomas on Kiteeltä kotoisin oleva positiivisen ja innostavan elämänasenteen omaava valmentaja TFW Joensuulla. Hänen päämääränä valmentajana on saada ihmiset innostumaan liikunnan pariin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Hänellä on laajasti lajitaustaa muunmuassa jääkiekon sekä pesäpallon parista ja juuri esimerkiksi näitten lajien yhteistyöhenkeä sekä yhteisöllisyyttä pyrimme luomaan myös TFW Joensuun asiakkaille. Juuri yhteisöllisyyden kautta pyrimme saamaan ihmiset himoitsemaan liikuntaa, sekä terveellistä ravintoa, joka edesauttaa heitä jaksamaan arjen askareissa.

Koulutukset:

Training For Warriors Level 1 instructor (TFW/Martin Rooney)

Personal Trainer (Trainer4you)

Spartan Kettlebell Level 1 instructor (Spartan Gear)

Fustra Personal Trainer Level 1&2 +TyKy instructor (Fustra Finland)

Bodyweight and Movement instructor (Jarno Härkönen)

Marin Sport Performance – Urheiluvalmentaja (Level 1, 2 ja 3)

PNOK1 (painonnoston ohjaajakoulus 1)

Yhteystiedot: tuomas.vaittinen(@)tfwjoensuu.fi 0503548783

COACH EMMI

Emmi on lapsen innolla, tutkijan tarkkuudella ja kyltymättömällä tiedonjanolla varustettu treenaaja, jolle monipuolinen toiminnallinen harjoittelu on intohimo. Valmentajana Emmi muistuttaa usein riittävän ravinnon, levon sekä hyvän pohjatyön merkityksestä; hyvälle liikkuvuudelle, kehonhallinnalle ja vahvalle keskivartalolle on helppo rakentaa vaativampiakin haasteita turvallisesti. Raskaiden painojen liikuttelun lisäksi tämä koutsi onkin tuttu näky niin joogasalilla kuin sirkusleikeissä trapetsilla. Emmi haluaa rohkaista kaikkia kokeilemaan yhteisöllistä treenaamista, sillä tavoitteesta riippumatta jokaisen on ensin voitettava itsensä – toisten tuella se on vaan huomattavasti helpompaa!

Koulutukset: Training for Warriors Level 1 Instructor (TFW / Martin Rooney)

Fighter Training Instructor (Spartan Gear)

Bodyweight Training Instructor (Spartan Gear)

Ravitsemustieteen perusteet, 25 op (UEF Avoin yliopisto)

COACH NINNI

Ninni on syntyperäinen Joensuulainen liikunnasta iloa ammentava nuori neito. Kilpaurheilutausta tulee koripalloilusta, johon hän on imenyt intohimon jo lapsuudesta. Monipuolinen urheilu kuuluu Ninnin päivittäiseen elämään fysioterapeuttiopintojen ohella. Valmentajana hän on vaativa, kannustava, liikkujan yksilöllisiin tarpeisiin perehtyvä ja positiivisella asenteella valmennusta tekevä tsemppari. Yhdessä olemme enemmän!