JÄRKEVÄ TREENAAMINEN

TFW Joensuu suosittelee harjoittelussa noudatettavan kaavaa 4D + 4E (4 Days + Forever). Kaava tarkoittaa kahta voimaharjoitusta, kahta TFW Hurrikaania ja vähintään kahta lepopäivää viikossa. Harjoittelun lisäksi riittävä lepo yhdistettynä ravitsevaan ruokavalioon mahdollistavat elimistön optimaalisen palautumisen. Nämä asiat ovat avainasemassa matkalla kohti parempaa huomista. TFW ei ole urheilulaji vaan elämäntapa ja filosofia, jonka avulla saa lisäenergiaa arkeen sekä omien intohimojen toteuttamiseen.

Oletpa treenaajana ensikertalainen tai kokenut kettu, saat varmasti eväät järkevämpään ja tehokkaampaan harjoitteluun TFW Joensuun osaavan henkilökunnan avustuksella.

VOIMA-TUNNIT JA PAINONNOSTO

Voimaharjoittelu on TFW­ -metodin kulmakivi. Tunneilla käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä. Tunneilla seurataan kansainvälistä Training For Warriors -ohjelmointia ja tutuiksi tulevat varmasti maastavedot, kyykyt, punnerrukset ja leuanvedot. Voima 1 -tunnilla keskitytään ylävartalon lihaksien ja voimaominaisuuksien kehittämiseen, kun taas Voima 2 -tunnilla painotus on jalkojen ja alavartalon lihaksissa. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille, ja jokainen harjoitus suoritetaan osaavien valmentajien ohjeistuksella.

 

Painonnostotunnille tulee olla painonnoston (työntö ja tempaus) peruskurssi suoritettuna.

TFW HURRIKAANI, ENERGY CIRCUIT JA SPEED & STRENGTH

TFW Hurrikaani ja Energy Circuit tunnit ovat kehitetty erityisesti maailman parhaiden kamppailu­lajiurheilijoiden ja vapaaottelijoiden fysiikkaharjoitteluksi. Myöhemmin siitä ovat hyötyneet tuhannet eri lajien huippu­t ja sen on huomattu soveltuvan myös peruskuntoilijalle. TFW Hurrikaani on erinomainen treeni, mikäli tavoitteenasi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa ja kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttiasi. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, kuntopalloja, battle­-köysiä sekä kehonpainoharjoitteita yhdistettynä ketteryys- ja juoksu­harjoitteisiin.

TFW Hurrikaani sopii kaikille niille, jotka haluavat haastaa itsensä ja harjoitella kokonaisvaltaisesti. Myös niille, joilla hauis ei vielä pullistele tai kynnys osallistua ryhmäliikuntaan on yleensä korkea.

WARRIOR PREHAB

ROAD TO WARRIOR

WARRIOR KIDS

WARRIOR PREHAB

Soturin lihashuoltotunti, jossa teemme toiminnallisia liikkuvuusliikkeitä, venytellään sekä käytetään myös putkirullausta (Foam Roller) liikkuvuuden parantamiseen ja palautumiseen.

ROAD TO WARRIOR

Aloitteleville ja miksei kokeneimmillekin sotureille. Tällä tunnilla käymme läpi TFW konseptia sekä yleisiä tekniikoita mitä tunneillamme tehdään. Jos joku epäillyttää sinua TFW harjoittelussa niin tämä tunti on sinua varten.

WARRIOR KIDS JA jUNIOR WARRIOS

Warrior Kids on lapsille suunnattu toiminnallinen treenituokio. Warrior Kids tunnilla teemme toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita mielenkiintoisella tavalla, myöskään lihaskuntoa huomioimatta. Tällä tunnilla lasten toiminnallisuus, liikkuvuus ja innostus liikkumisen kasvaa mikä toimii hyvänä tukevana harjoitteluna muiden harrastusten ohella.

Junior Warriors on nuorille tarkoitettu kokonaisuus, jossa huomioidaan hyvät lämmittelyt ja liikkuvuus. Treenit sisältävät aina tekniikkaosion ja sykettä nostattavan treenin lihaskuntoa unohtamatta.

Nämä järjestetään kurssimuotoisena erikseen ilmoitettuna ajankohtana.