TFW Perusteet / tekniikkakurssi

Tekniikkakurssi 4 x 75min alkaen maanantaina 21.8. klo 19 Ajankohta maanantaina klo 19 ja lauantaina klo 11:30 21.8.-2.9.2023 Tekniikkakurssi sopii pohjaksi TFW treeneihin tai omatoimiharjoitteluun kuntosalilla. Kurssi ei sido jäsenyyteen TFW:llä eikä kurssi ole pakollinen TFW treenaamisen aloittamiseksi, mutta on matalan kynnyksen aloitus omassa pienryhmässä. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa kokeilukuukaudella TFW treeneissä. Kokeilukuukausi ei…

Details

Uutta: Liikkuvuusanalyysi

Uutena palveluna TE3 Mobility analyysi * Kokonaisvaltainen kehon liikkuvuuksien mittaaminen ja analysointi. Raportin pohjalta omat yksilölliset harjoitukset kehityskohteisiin. * Vähemmän kipua ja jännitystiloja Toiminnallista arjen liikkuvuutta Parempi unen laatu Energisempi arki Ennaltaehkäisee loukkaantumisia Laajenna liikeratoja Kasvata räjähtävyyttä Lisää voimantuottoa Paranna kestävyyttä Nopeuta palautumista Ehkäise loukkaantumisia Lue lisää: TE3 Hyvinvointianalyysi – TFW Joensuu

Details

TFW Joensuu

Avokadoleipä

1 kpl leipää (näkkäriä, täysjyväruisleipää tai riisikakku) ½ avokado sormisuolaa sitruunamehua 1. Halkaise avokado ja leikkaa sitä ruusuke. 2. Nosta avokadoruusuke leivän päälle 3. Lisää päälle tilkka sitruunamehua ja sormisuolaa Tästä ei välipala enää paremmaksi muutu!

Details

TFW Joensuu

Melanzane alla parmigiana eli munakoiso-tomaattivuoka

2 kpl munakoisoa (500 g) 1 kpl sipulia 2 kpl valkosipulinkynttä (silputtuna) 2 rkl oliiviöljyä 2 rkl tomaattipyreetä 400 g tomaattimurskaa (tai kokonaisia säilyketomaatteja) 1 tl oreganoa 3/4 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria 1 rkl balsamiviinietikkaa 1 dl parmesaanijuustoa (raastettuna) 375 g mozzarellajuustoa (3 palloa) 2 dl tuoretta basilikaa 1. Viipaloi munakoisot pitkittäin noin 1/2…

Details

TFW Joensuu

Kasvissosekeitto

1 bataatti 2 porkkanaa pala juuriselleriä 100 g palsternakkaa vettä sen verran, että kasvikset peittyvät 1 kasvisliemikuutio suolaa ripaus mustapippuria Keitä paloitellut kasvikset kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi, siivilöi keitinvesi talteen. Soseuta kasvikset, ohenna keitinvedellä, lisää halutessasi sulatejuustoa tai kermaa. Mausta haluamillasi yrteillä ja koristele kurpitsansiemenillä! Tiesitkö, että raa’at kurpitsansiemenet ovat loistava proteiinin ja kuidun lähde,…

Details