TFW Joensuu

Yrityksen taustalla vaikuttavat osakkaat Tuomas Vaittinen, Hanna-Leena Kemppainen ja Pekka Sorsa. TFW Joensuun tavoitteena on saada yhä useampi Joensuun ja lähialueen asukas liikkumaan fiksusti, syömään terveellisesti ja voimaan paremmin arjen kiireessä.

TFW Joensuun Valmentajat:

Coach Tuomas:

Tuomas on Kiteeltä kotoisin oleva positiivisen ja innostavan elämänasenteen omaava valmentaja TFW Joensuulla. Hänen päämääränä valmentajana on saada ihmiset innostumaan liikunnan pariin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Hänellä on laajasti lajitaustaa muunmuassa jääkiekon sekä pesäpallon parista ja juuri esimerkiksi näitten lajien yhteistyöhenkeä sekä yhteisöllisyyttä pyrimme luomaan myös TFW Joensuun asiakkaille. Juuri yhteisöllisyyden kautta pyrimme saamaan ihmiset himoitsemaan liikuntaa, sekä terveellistä ravintoa, joka edesauttaa heitä jaksamaan arjen askareissa.

Koulutukset:

 • Training For Warriors Level 1 instructor  (TFW/Martin Rooney)
 • Personal Trainer (Trainer4you)
 • Spartan Kettlebell Level 1 instructor (Spartan Gear)
 • Fustra Personal Trainer Level 1&2 +TyKy  instructor (Fustra Finland)
 • Bodyweight and Movement instructor (Jarno Härkönen)

Yhteystiedot:

tuomas.vaittinen(@)tfwjoensuu.fi
0503548783

 

Coach Pekka

Pekka on Joensuun oma kasvatti. Hän on TFW Joensuun ohella osakkaana myös yrityksille työhyvinvointipalveluita tuottavassa Axon Life yrityksessä, erilaisten hyvinvointiohjelmien kautta hän on nähnyt motivaation, tavoitteellisuuden ja yhteen hiileen puhaltamisen voiman. Pekan lähestymistapa liikuntaan ja hyvinvointiin on kokonaisvaltaisuuden huomioiminen, jolloin lopputuloksena on hyvää oloa ja energiaa joka päiväksi. Liikunta on ollut koko elämän suuressa roolissa ja kilpaurheilu kokemusta Pekalla on jääkiekosta, sitä kautta kokemuksesta millainen merkitys omilla valinnoilla on oman jaksamisen, toimintakyvyn ja stressin hallinnan kannalta.

Koulutukset:

 • Fysioterapeutti, AMK
 • Personal Trainer (Trainer4you)

Yhteystiedot:

pekka.sorsa(@)tfwjoensuu.fi
0407448833

 

Coach Emmi

Emmi on lapsen innolla, tutkijan tarkkuudella ja kyltymättömällä tiedonjanolla varustettu treenaaja, jolle monipuolinen toiminnallinen harjoittelu on intohimo. Valmentajana Emmi muistuttaa usein riittävän ravinnon, levon sekä hyvän pohjatyön merkityksestä; hyvälle liikkuvuudelle, kehonhallinnalle ja vahvalle keskivartalolle on helppo rakentaa vaativampiakin haasteita turvallisesti. Raskaiden painojen liikuttelun lisäksi tämä koutsi onkin tuttu näky niin joogasalilla kuin sirkusleikeissä trapetsilla. Emmi haluaa rohkaista kaikkia kokeilemaan yhteisöllistä treenaamista, sillä tavoitteesta riippumatta jokaisen on ensin voitettava itsensä – toisten tuella se on vaan huomattavasti helpompaa!
Koulutukset:
 • Training for Warriors Level 1 Instructor (TFW / Martin Rooney)
 • Fighter Training Instructor (Spartan Gear)
 • Bodyweight Training Instructor (Spartan Gear)
 • Ravitsemustieteen perusteet, 25 op (UEF Avoin yliopisto)