TREENAAJIEN KOKEMUKSIA

Warrior Challenge

Koko syksyn 2022 Warrior Challenge pienryhmä oli huippu ja mahtavalla yhteishengellä varustettuna. Taisivatpa saada ryhmästä hyvää treeniseuraa jatkoon ja uusia ystäviäkin 🙂

Alla kahden hyvinvointihaasteeseen osallistuneen huikean taistelijan kokemukset hyvinvointihaasteesta ja TFW treeneistä.

 

Pirjo 54-vuotias Yrittäjä (Taloushallinto):

Ensi kosketus TFW-maailmaan tapahtui keväällä 2022 Työhyvinvointi-tunnin merkeissä. Yli 5 vuotta sohvapottuna olleena, treeni tuntui menevän lihaksiin hyvällä tavalla.

Syksyllä 2022 aloitin 8 viikon Warrior Challenge hyvinvointihaaste-ryhmässä. Kaksi kertaa viikossa oman ryhmän kanssa treenaamista ja oppimista, meitä olikin aivan mahtava jengi koossa! Muita treenejä on buukattavissa aamusta iltaan ja ammattitaitoisten ja tsemppaavien ‘koutsien’ ohjaamina.

Treeneissä on huikea yhteishenki ja niihin on sujahtanut kuin sukka jalkaan. Tsemppaamista on ollut alusta lähtien. Treeneissä mennään oman kunnon ja voiman mukaan, itsensä haastamista, hymyssä suin tekemistä 😊

Warrior Challengen jälkeen olen käynyt treeneissä säännöllisesti. Oma lihaskunto ja liikkuvuus on parantunut valtavasti ja kropassakin alkaa näkyä muutoksia. Olen yllättynyt siitä, miten monipuolista treeniä tämä on ollut. Tämä on myös hauskaa, hymyssä suin tänne tulee ja leveämpi hymy on kun treeneistä lähtee 😁

Keväällä toivoin, että löytäisin harrastuksen, mikä vie mennessään, nyt tässä kävi niin; Ole siis varovainen mitä toivot – Toiveet toteutuu!

Ehdottomasti voin Suositella kaikille ✨

 

Kirsi 55-vuotias Työfysioterapeutti:

Osallistuin syksyllä 2022 alkaneeseen Warrior Challenge hyvinvointihaaste-ryhmään, joka kesti 8 viikkoa.

Tämä oli kyllä tähän astisen elämäni yksi parhaimmista päätöksistä. Treenit olivat todella monipuolisia, ryhmähenki loistava ja kaikki coachit todella ammattitaitoisia.

Omat tavoitteet täyttyivät yli odotusten, kokonaisvaltaista hyvinvointia tuli roppa kaupalla ja sain uutta virtaa treenaamiseen. Treenit ovat jatkuneet ryhmän jälkeen ja tulevat jatkumaan loppuelämän.
Treenikavereita tuli uusia ja yhteishenki salilla on kuin ‘yhtä suurta perhettä’, kannustavaa ja tsemppaavaa. Parasta on, kun voi heittää aivot narikkaan ja antaa toisten huolehtia mitä tunnilla tehdään. Itse saa vaan nauttia ja fiilistellä. Hymyssä suin sitten kotia mennään treenien jälkeen.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

Lajikohtainen fysiikkavalmennus

Lauri Rossiselle BJJ No-Gi Suomen mestaruus 26.-27.2.2022 käydyissä kisoissa Lempäälässä ruskea-/mustavöiden sarjassa ja samalla EM-kisalippu lunastettu 💎
Alla Laurin mietteitä mitä Tuomaksen kanssa tehty fyysisen harjoittelun yhteistyö on tuonut hänen lajiinsa.
“Oikeestaan kaiken sen mitä lähdettiin tavoittelemaan voimaa, liikkuvuutta ja nopeutta, sekä myös kestävyyskunto parantunut. Kaikki nämä saavutetut tavoitteet nostaa myös itseluottamusta, kun kokee olevansa voittamaton ja senhän näki myös kisatatamilla 😜
Motivaatiota oon saanu oheisharjotteluun sekä laji harjoitteluun, kun on ollu ohjelmat, joiden mukaan harjoitella. Harjoitusohjelmat on ollu mieleisiä ja liikkeet hyödyllisiä lajin kannalta 💪
Kuva Santtu Kilpinen

Lajikohtainen fysiikkavalmennus

Ollin tarina Teffiltä Rugby-maajoukkueeseen 🥰
“Aloitin TFW:llä treenaamisen salin avajaisten aikoihin ja ihastuin konseptiin ensi treeneissä. Monipuoliset TFW:n treenit loi hyvän pohjan omaan harrastukseeni rugbyyn. Koska treenien tuoma etu paransi näkyvästi suorituskykyä rugbykentällä, sekä ennalta ehkäisi mahdollisia loukkaantumisia/vammoja, niin otimme TFW:n treenit osaksi koko meidän joukkueen off season treenausta.
Omien tavotteideni saavuttamiseksi lähdin mukaan Tuomaksen valmennukseen. Tähtäimessä miulla oli päästä pelaamaan Suomen maajoukkueessa, mikä vaati selvää tason nostoa melkeinpä kuntoni joka osa-alueella. Miulla salitreenit painottuu pitkästi syksy-kevät akselille ja sinä aikana hankittu voima pitää tuoda kesän peleihin siten, että jalka liikkuu myös pallon perässä 80 minuutin ajan. Tuomas suunnitteli miulle ohjelmat, jolla nostettiin voimatasoja, sekä liikkuvuutta oman pelipaikkani ominaisuuksia ajatellen siten, ettei vauhti- ja kuntotaso kärsisi. Vuosi sitten sain nauttia kovan työn antimista ennätyskellon kilistessä kaikissa perusliikkeissä. Kauden peleissä huomasin voimatasojen nousun, kestävyyden ja liikkuvuuden parantumisen pystyessäni haastamaan SM-sarjan konkareita aivan uusin keinoin. Ja kun kansainväliset pelit pyörähti kesän päätteeksi käyntiin, valittiin minut myös maajoukkueeseen.
Loppusyksystä alkaen ollaan taas tehty pitkä talvi yhteistyötä Tuomaksen kanssa. Ohjelmissa on otettu huomioon viime vuonna esiin nousseet omat heikkouteni ja niitä työstäen on saatu taas selvää kehitystä aikaan. Entiset maksimiennätykset lyötiin heittämällä rikki ja maajoukkueleirien kuntotesteissäkin lyötiin omat pohjat, vaikka käsillä oli vasta ohjelmani voimakauden loppu. Tavoitteena miulla on ollut valinta kevään maajoukkuepeleihin ja itseni ylittäminen uudelleen. Talven fyysinen kehitys on luonut tähän uskoa. Treenaus on ollut monipuolista, innovatiivista ja itseni jatkuvaa haastamista. Tuomaksen ohjelmissa on ollut parasta se, että ohjelma on yksilöllinen juuri minua ja lajiani varten 💪 – Olli”
Kuva RD Media