TREENAAJIEN KOKEMUKSIA

Warrior Challenge 2023 treenaajien ajatuksia

Jälleen kerran huikea ryhmä treenaajia tammikuun 2023 Warrior Challengessa!  Alla palautteita kokonaisuudesta ja TFW treeneistä.

 

Aki, 40v ” Muutos jaksamisessani on ollut yllättävän nopeaa. Voimaharjoittelu on ollut mielekästä ja palkitsevaa. Näkemys omasta osaamisesta ja kykenemisestä on laajentunut huomattavasti. Ja yllätyin, että juokseminen tuntuu jopa hauskalta.

Treenaaminen keveni huiman nopeasti ja pystyi treenaamaan isommilla tehoilla kehon ja mielen hajoamatta.

Yhdessä tekeminen motivoi ja yhteishenki salilla on loistava. Innostuin! ”

 

Fanny, 23v ”TFW Challenge kannusti mua elämäntapamuutokseen. Sain liikunnan ilon takaisin.”

 

Minna, 55v ” Osallistuin Warrior Challengeen tavoitteenani pystyä tulevaisuudessa monipuoliseen liikuntaan mm. heikon selkäni vuoksi.

Kun aloittaa täysin nollasta, niin Warrior Challenge -ryhmässä harjoittelu on turvallista, motivoivaa ja kannustavaa niin valmentajien kuin toisten ryhmäläisten ansiosta.

Warrior Challenge motivoi jatkamaan, kun huomaa, että kehitystä tapahtuu ja kykenee liikkumaan! Tämä on itsensä voittamista asiantuntevassa ohjauksessa ja erinomaisesti suunnitellussa kokonaisuudessa.

Plussaa myös yöunien paraneminen. ”

 

Jonna, 30v ” TFW treeneissä kehittyy ja saa tuloksia nopeasti. ”

 

Ilkka, 54v ” Warrior Challenge meni nappiin! Fiilis on ihan eri luokkaa, kun on saanut kroppaan lisää virtaa ja terveyttä. Tavoitekin on saavutettu ja en uskonut peilikuvan olevan totta – painoa on pudonnut ja lihakset kasvaneet.

Oli mahtavaa onnistua ja saada positiivisia kokemuksia liikunnasta. Yllätyin miten energinen olo on treenien jälkeen. Olen todella ylpeä itsestäni ja iloinen siitä, kun aloitin tämän ryhmän. Se auttoi kehittämään fyysistä kuntoani ja tuntemaan oloni terveemmäksi kuin koskaan. Valmentajat todella välittivät siitä miten edistyn ja olivat tukemassa muutoksessa. Kiitos valmentajille muutoksen alkuun saattamisessa, ilman heidän opastusta en olisi päässyt näin pitkälle. 

Toivottavasti saan myös läheiset ymmärtämään miten pienestä muutos lähtee. Itse näen jo silmissäni kuinka paljon terveempi tulevaisuus on! ”

Warrior Challenge 2022

Koko syksyn 2022 Warrior Challenge pienryhmä oli huippu ja mahtavalla yhteishengellä varustettuna. Taisivatpa saada ryhmästä hyvää treeniseuraa jatkoon ja uusia ystäviäkin 🙂

Alla kahden hyvinvointihaasteeseen osallistuneen huikean taistelijan kokemukset hyvinvointihaasteesta ja TFW treeneistä.

 

Pirjo 54-vuotias Yrittäjä (Taloushallinto):

Ensi kosketus TFW-maailmaan tapahtui keväällä 2022 Työhyvinvointi-tunnin merkeissä. Yli 5 vuotta sohvapottuna olleena, treeni tuntui menevän lihaksiin hyvällä tavalla.

Syksyllä 2022 aloitin 8 viikon Warrior Challenge hyvinvointihaaste-ryhmässä. Kaksi kertaa viikossa oman ryhmän kanssa treenaamista ja oppimista, meitä olikin aivan mahtava jengi koossa! Muita treenejä on buukattavissa aamusta iltaan ja ammattitaitoisten ja tsemppaavien ’koutsien’ ohjaamina.

Treeneissä on huikea yhteishenki ja niihin on sujahtanut kuin sukka jalkaan. Tsemppaamista on ollut alusta lähtien. Treeneissä mennään oman kunnon ja voiman mukaan, itsensä haastamista, hymyssä suin tekemistä 😊

Warrior Challengen jälkeen olen käynyt treeneissä säännöllisesti. Oma lihaskunto ja liikkuvuus on parantunut valtavasti ja kropassakin alkaa näkyä muutoksia. Olen yllättynyt siitä, miten monipuolista treeniä tämä on ollut. Tämä on myös hauskaa, hymyssä suin tänne tulee ja leveämpi hymy on kun treeneistä lähtee 😁

Keväällä toivoin, että löytäisin harrastuksen, mikä vie mennessään, nyt tässä kävi niin; Ole siis varovainen mitä toivot – Toiveet toteutuu!

Ehdottomasti voin Suositella kaikille ✨

 

Kirsi 55-vuotias Työfysioterapeutti:

Osallistuin syksyllä 2022 alkaneeseen Warrior Challenge hyvinvointihaaste-ryhmään, joka kesti 8 viikkoa.

Tämä oli kyllä tähän astisen elämäni yksi parhaimmista päätöksistä. Treenit olivat todella monipuolisia, ryhmähenki loistava ja kaikki coachit todella ammattitaitoisia.

Omat tavoitteet täyttyivät yli odotusten, kokonaisvaltaista hyvinvointia tuli roppa kaupalla ja sain uutta virtaa treenaamiseen. Treenit ovat jatkuneet ryhmän jälkeen ja tulevat jatkumaan loppuelämän.
Treenikavereita tuli uusia ja yhteishenki salilla on kuin ’yhtä suurta perhettä’, kannustavaa ja tsemppaavaa. Parasta on, kun voi heittää aivot narikkaan ja antaa toisten huolehtia mitä tunnilla tehdään. Itse saa vaan nauttia ja fiilistellä. Hymyssä suin sitten kotia mennään treenien jälkeen.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

TFW treenaajat

Jenni, 23v, ITF Taekwon-Do Kempele Helmicup 2023

Ottelu kulta
Erikoistekniikat kulta
Voimamurskaus pronssi
Lisäksi Jenni palkittiin kisojen parhaana naisten värivyöosallistujana.

” Kiitos Tuomas ja muut TFW Joensuu valkut koutsaamisesta!  Kisoissa kiitin sitä, että jalat hyppää huippukorkeuksiin erikoistekniikoissa, syke pysy ihan easysti tosi alhaalla ottelussa ja mulle ei tullut juurikaan mitään vammoja kisoista. Tämä kiitos TFW treenien. Voima- ja hurrikaanitreenit kyllä valmisti mut fyysisesti ihan teräskuntoon verrattuna muihin kisaajiin ja tästä oli huimaa kilpailuetua! Haluan pärjätä ja pysyä ehjänä ykköslajissani niin treeneissä, kuin mahdollisesti tulevissakin kisoissakin! ”

Lajikohtainen fysiikkavalmennus

Lauri Rossiselle BJJ No-Gi Suomen mestaruus 26.-27.2.2022 käydyissä kisoissa Lempäälässä ruskea-/mustavöiden sarjassa ja samalla EM-kisalippu lunastettu 💎
Alla Laurin mietteitä mitä Tuomaksen kanssa tehty fyysisen harjoittelun yhteistyö on tuonut hänen lajiinsa.
”Oikeestaan kaiken sen mitä lähdettiin tavoittelemaan voimaa, liikkuvuutta ja nopeutta, sekä myös kestävyyskunto parantunut. Kaikki nämä saavutetut tavoitteet nostaa myös itseluottamusta, kun kokee olevansa voittamaton ja senhän näki myös kisatatamilla 😜
Motivaatiota oon saanu oheisharjotteluun sekä laji harjoitteluun, kun on ollu ohjelmat, joiden mukaan harjoitella. Harjoitusohjelmat on ollu mieleisiä ja liikkeet hyödyllisiä lajin kannalta 💪
Kuva Santtu Kilpinen

Lajikohtainen fysiikkavalmennus

Ollin tarina Teffiltä Rugby-maajoukkueeseen 🥰
”Aloitin TFW:llä treenaamisen salin avajaisten aikoihin ja ihastuin konseptiin ensi treeneissä. Monipuoliset TFW:n treenit loi hyvän pohjan omaan harrastukseeni rugbyyn. Koska treenien tuoma etu paransi näkyvästi suorituskykyä rugbykentällä, sekä ennalta ehkäisi mahdollisia loukkaantumisia/vammoja, niin otimme TFW:n treenit osaksi koko meidän joukkueen off season treenausta.
Omien tavotteideni saavuttamiseksi lähdin mukaan Tuomaksen valmennukseen. Tähtäimessä miulla oli päästä pelaamaan Suomen maajoukkueessa, mikä vaati selvää tason nostoa melkeinpä kuntoni joka osa-alueella. Miulla salitreenit painottuu pitkästi syksy-kevät akselille ja sinä aikana hankittu voima pitää tuoda kesän peleihin siten, että jalka liikkuu myös pallon perässä 80 minuutin ajan. Tuomas suunnitteli miulle ohjelmat, jolla nostettiin voimatasoja, sekä liikkuvuutta oman pelipaikkani ominaisuuksia ajatellen siten, ettei vauhti- ja kuntotaso kärsisi. Vuosi sitten sain nauttia kovan työn antimista ennätyskellon kilistessä kaikissa perusliikkeissä. Kauden peleissä huomasin voimatasojen nousun, kestävyyden ja liikkuvuuden parantumisen pystyessäni haastamaan SM-sarjan konkareita aivan uusin keinoin. Ja kun kansainväliset pelit pyörähti kesän päätteeksi käyntiin, valittiin minut myös maajoukkueeseen.
Loppusyksystä alkaen ollaan taas tehty pitkä talvi yhteistyötä Tuomaksen kanssa. Ohjelmissa on otettu huomioon viime vuonna esiin nousseet omat heikkouteni ja niitä työstäen on saatu taas selvää kehitystä aikaan. Entiset maksimiennätykset lyötiin heittämällä rikki ja maajoukkueleirien kuntotesteissäkin lyötiin omat pohjat, vaikka käsillä oli vasta ohjelmani voimakauden loppu. Tavoitteena miulla on ollut valinta kevään maajoukkuepeleihin ja itseni ylittäminen uudelleen. Talven fyysinen kehitys on luonut tähän uskoa. Treenaus on ollut monipuolista, innovatiivista ja itseni jatkuvaa haastamista. Tuomaksen ohjelmissa on ollut parasta se, että ohjelma on yksilöllinen juuri minua ja lajiani varten 💪 – Olli”
Kuva RD Media